Waarom durft Mark Rutte niet uit de kast te komen?

Wat velen zich waarschijnlijk al jaren afvragen is: Waarom durft Mark Rutte niet uit de kast te komen voor zijn homoseksuele geaardheid? We leven in een land en tijd waarin homoseksualiteit bijna tot norm verheven is en de LGBT propaganda je om de oren vliegt. Er is helemaal niets mis met het feit dat je de voorkeur hebt voor hetzelfde geslacht en vrijwel dagelijks horen we hoe homo’s en lesbo’s elkaar niet meer zouden durven zoenen in het openbaar of niet meer hand in hand durven te lopen. Waarom durft onze minister president dan niet openlijk voor zijn geaardheid uit te komen? Is dat niet politiek correct? Is Nederland bang dat Turkije daarmee definitief afstand neemt van Nederland?

In 2014 beweerde Jan Roos van Geenstijl al eens dat Mark Rutte een relatie zou hebben met een man. Jan Roos zei [citaat] “Dat is aan mij persoonlijk bevestigd, het is officieel. Zijn we het eerste land met een homoseksuele minister-president… Oh nee, IJsland is ons al voor”. Mijn persoonlijke mening is dat je niet in een land kunt leven waarin kinderen op school moeten leren dat ze voor hun geslacht kunnen kiezen, als de minister president zich schuil houdt of zich schaamt voor zijn geaardheid.

De Telegraaf maakte op 6 augustus melding van een initiatief wetsvoorstel [citaatSeksuele minderheden zoals transgenders moeten beter worden beschermd. Dat stellen D66, PvdA en GroenLinks. Zij presenteerden zaterdag een voorstel om de wetgeving aan te passen. Er is meer dan vrouw en man. Personen die niet in het ‘standaardplaatje’ passen hebben het nog altijd moeilijk, benadrukken de drie partijen. Zij wijzen op de ongeveer 85.000 mensen in Nederland met een zogenoemde intersekse conditie. Dat is bijvoorbeeld een meisje zonder baarmoeder of een jongen die in de puberteit borstgroei krijgt. Daarnaast zijn er 50.000 transgenders. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om iemand die biologisch gezien een vrouw is, maar zich man voelt.

D66, PvdA en GroenLinks willen een expliciet verbod op discriminatie van deze ‘tussenvormen’. Volgens de Kamerleden Vera Bergkamp (D66), Keklik Yücel (PvdA) en Liesbeth van Tongeren (GL) moet iedereen ,,zichtbaar” zichzelf kunnen zijn, met wettelijke bescherming. Om dit mogelijk te maken zijn aanpassingen van de Algemene wet gelijke behandeling (Awgb) nodig. Zo moeten daarin begrippen als genderidentiteit worden opgenomen. In onder meer België, Noorwegen, Zweden, Finland en Malta worden bijvoorbeeld transgenders al in wetten genoemd, wat hun maatschappelijke positie versterkt. ,,Natuurlijk is het eenvoudiger om in termen van Adam of Eva, man of vrouw, homo of hetero te denken, maar de realiteit is complexer. Mensen ervaren onnodige spanningen, uitsluiting en barrières door het gevoel te hebben te moeten voldoen aan de strikte norm van man of vrouw”, aldus de initiatiefnemers.

Transgender Netwerk Nederland (TNN) is blij met een initiatiefwetsvoorstel van PvdA, D66 en GroenLinks, om transgenders beter te beschermen tegen discriminatie. Het gaat om een aanpassing van de Algemene wet gelijke behandeling. Transgender zijn kan nu nog niet worden aangevoerd als grond waarop iemand wordt gediscrimineerd. De drie partijen willen dat veranderen. En dat zal ,,de bestrijding van discriminatie van transgender personen enorm vooruit helpen”, zegt TNN-voorzitter Corrie van Dun zaterdag. Een volgende stap moet volgens TNN zijn dat het wetboek van strafrecht wordt aangepast, zodat transgenders die slachtoffer worden van geweld, bij hun aangifte voortaan een beroep kunnen doen op discriminatie als motief.

Feitelijk komt dergelijke wetgeving er op neer dat je in de nabije toekomst niet meer mag spreken van ‘man’ of ‘vrouw’, waar het gaat om een partner of waar het gaat om het geslacht. Waar we naar toe gaan, wereldwijd, is dat ieder mens bij de geboorte een gender neutrale status krijgt en de keuze voor het geslacht later nog moet maken. Kinderen moeten via voorlichting op de basisschool al op jonge leeftijd het beeld in geprogrammeerd krijgen dat ze niet ‘jongen’ of ‘meisje’ zijn, maar dat dit een keuze is die ze nog moeten maken. Kinderen kunnen daardoor vertwijfeld raken over wat ze dachten dat toch iets natuurlijks was, namelijk hun geslacht. “Ik ben toch als meisje geboren? Ik zie toch dat ik geen mannelijk geslachtsdeel heb? Ik zie toch dat ik borsten begin te ontwikkelen in de puberteit?” Die gedachte moet met het nieuwe wetsvoorstel verboden worden. Je mag er ook niet meer om lachen of het ridiculiseren. Het moet de nieuwe norm worden om te weten ‘ik ben geen man, ik ben geen vrouw; ik ben gender neutraal en moet een keuze maken‘. Wat een psychologische pressie moet dat opleveren voor jonge kinderen!

Het is mooi dat LGBT’s zich zo vrij kunnen voelen in Nederland, maar triest om te beseffen dat ze waarschijnlijk slechts gebruikt worden voor een grotere agenda. Het is de agenda van de elite die lijkt te moeten zorgen voor destabilisatie binnen Amerika en Europa. Eigenlijk geldt voor beide continenten dat het einde van hun machtspositie nadert. Hoewel Thierry Baudet in dit artikel op Geenstijl nog een mooie poging doet de democratie een laatste sprankje hoop te geven, ben ik er van overtuigd dat de Amerikaanse macht in de wereld zal instorten. Daarmee zal ook de macht van Europa ineenstorten, omdat Europa ontworpen en opgebouwd is door Amerika na de sloopwerkzaamheden van de tweede wereldoorlog. Het totaal plaatje van destabilisatie van het westen heeft alles te maken met verzwakking van de maatschappij. Bewegingen als Black Lives Matter in Amerika, Pegida in Europa (die maar niet echt van de grond wil komen), de bewust gecreëerde vluchtelingenstromen, de bewust geïmplementeerde crisis en het zorgen voor een groeiende LGTB beweging, zorgen ervoor dat het fundament onder het westerse gebouw poreus wordt. En als het fundament poreus is, hoef je niet het gebouw steen voor steen af te breken; dan stort het vanzelf met een grote klap in.

Wat heeft de LGTB agenda daarmee te maken? Welnu, het is nu eenmaal een biologisch feit dat de voortplanting niet helemaal volgens de gangbare biologie verloopt bij mensen met een seksuele voorkeur voor hetzelfde geslacht. Propaganda en brainwashing middels tv-series voor kinderen en dergelijke zorgen ervoor dat de LGTB bevolkingsgroep groeit. Dat zorgt ervoor dat je een afname in de bevolkingsgroei krijgt. Het directe effect van meer LGTB’s in de maatschappij is dus bevolkingsreductie. Het indirecte effect van een groeiende groep LGTB’s is van een vergelijkbare aard als die van groeperingen als Pegida in Europa en Black Lives Matter in de VS. Je zorgt voor irritatie tussen bevolkingsgroepen. Of denkt u dat de elite niet op de hoogte is van het feit dat homoseksualiteit verboden is in alle grote wereldreligies? Dat is dus een onderhuids spanningsveld dat je wel kan proberen weg te poetsen door acceptatie, stimulatie of anti-discriminatie wetten, maar het spanningsveld wordt daardoor alleen maar groter. En dat lijkt ook precies de bedoeling te zijn. Daarom vind ik het dus zielig voor de sympathieke en aardige homo’s, lesbo’s en biseksuelen die afgelopen weekend tijdens de Gay Pride zo uitbundig feest hebben gevierd, dat zij niet weten dat zij misbruikt worden voor deze agenda van het bewust laten groeien van dit spanningsveld. Daarom vind ik het dus zielig voor de sympathieke en aardige homo’s, lesbo’en biseksuelen dat zij een minister president hebben die homo is en er maar niet vooruit durft te komen. We mogen ook best medelijden hebben met de vluchtelingen die naar Europa gejaagd worden met een bewust gecreëerde oorlog in Syrië. Zij worden misbruikt voor de agenda van rassenvermenging en verzwakking van de originele nationaliteiten. Ook zij kunnen er niets aan doen dat ze een andere kleur hebben en uit een ander land komen. Zo kunnen LGTB’s niets aan hun geaardheid doen. Dat heeft alles met biologie, opvoeding, cultuur, programmering en allerlei andere factoren te maken, zoals ik al eens in deze radio uitzending in 2014 besprak.

We horen de media steeds vaker roepen dat we misschien wel blij moeten zijn met de vluchtelingenstroom naar Europa, omdat de vergrijzing toeneemt en er te weinig kinderen geboren worden. Was dat misschien een van de redenen om de LGTB agenda zo te pushen? En er gaat nog veel meer komen. Het laatste wetsvoorstel is een voorbode van de verandering van natuurlijke voortplanting richting de staatsgereguleerde voortplanting. De onvruchtbaarheid van de mens wordt stiekem al voorbereid door allerlei stoffen in ons drinkwater te stoppen. En dan heb ik het nog niet gehad over vaccinaties. Hierdoor moeten steeds meer vrouwen aan de hormoonkuur en is IVF een steeds meer toegepaste oplossing om zwanger te worden. Daarnaast wordt er dus enorm gepusht om homoseksualiteit en transgender-optie (ombouwen) onder de aandacht te brengen. Kinderen moeten al op de basisschool die optie voorgeschoteld krijgen en leren dat heteroseksualiteit of je geslacht niet een natuurlijke standaard is, maar slechts ‘een keuze die je maakt‘. En zoals Poetin al zei “homo’s kunnen zich niet voortplanten“. Wat is het toch een vreselijke man hè die Poetin! Nou ja, er was ook een paus die er iets over zei. De inmiddels afgetreden paus Benedictus zie volgens het Katholiek Nieuwsblad in 2013 [Citaat] Paus Benedictus heeft in een profetische toespraak gewezen op de agenda achter deze ontwikkelingen: door middel van een gender-ideologie, die ontkent dat seksualiteit deel uitmaakt van een voorgegeven orde, probeert een wereldwijde elite een nieuwe orde in te voeren, waarmee zij op de eerste plaats haar eigen machtspositie verzekert. Ja, zo’n paus kun je beter kwijt dan rijk zijn; die verklapt te veel. Hij was dan ook de eerste paus ooit die aftrad.

Als Nederland zo’n grote voorvechter is van de LGTB agenda, dan is het toch beschamend te noemen dat een minister president weigert openlijk voor zijn seksuele geaardheid uit te komen? Of komt dat omdat Mark Rutte weet wat het sinistere plan achter de LGTB agenda is? Mark Rutte, je bent homo dus kom er gewoon voor uit lafaard!

Bron Martin Vrijland

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *