Voorspelde Hamza Yusuf de Coup in Turkije?

Hamza Yusuf: (vertaling)

‘Trouwens, we moeten accepteren dat de economische onrechtvaardigheden in deze maatschappij immens zijn / we in een oneerlijke samenleving leven. Als de mensen de moslims willen begrijpen wat er in de moslim wereld recentelijk is gebeurd, dan moet je de economische crisis en de ineenstorting van dit land (amerika) goed begrijpen en volgen.

Toen de vastgoed sector aan het ineenstorten was, waar is al het geld heen gegaan? Het ging naar verenigingen als de ‘Emptia Markt(*1)’, wat gebeurde er met de islamitische landen? De prijzen van de voedselvoorraad steeg met een vlot tempo omhoog. Mensen moesten opeens i.p.v. 25% van het inkomen aan voedsel, 45 á 50% besteden. En ja, dan heb je geen geld meer om je huur te betalen en al je andere vaste lasten. Het creëerde een enorme hoeveelheid spanning op deze samenlevingen, en mensen raakten zo gefrustreerd.

Als we ons herinneren waarmee het allemaal begon… Het begon allemaal met een economische crisis in Tunesië. Zijn er nog mensen die zich dat nog herinneren ? Het begon allemaal met een man welke op straat spullen probeerde te verkopen, om wat brood op de planken te krijgen. Dit een concreet voorbeeld van een crisis. We hebben een economische crisis. Niemand praat over de ‘Greek Meltdown’…

We hebben mensen die Turkije aanvallen… maar de realiteit is, dat de Turken in korte termijn al hun schulden hebben afbetaald aan het IMF. Turkije is een van de zeldzame landen in de hele wereld zonder IMF schuld. En waarom zien we dat niet in de MSM nieuws berichten (Main Stream Media)

Waarom wordt Erdoğan gedemoniseerd als een tyrant/dictator, terwijl hij de meest gigantische financiële progressiviteit heeft geboekt voor Turkije? En binnenkort zullen jullie zien, dat de westerse wereld ( De Elite ) er alles aan zal doen, om de Turkse economie te raken en te blokkeren. Jullie zullen het zien in de toekomst! Maar waarom ?

Omdat er op deze wereld machten aan het werk zijn, welke geen tolerantie hebben voor een succesvol moslim/islamitisch systeem/model. En Turkije is een fascinerend land dat bestaat uit goede, hardwerkende en eerlijke mensen. De Turken hebben de wereld bewezen dat een moslim, en een seculier persoon samen in alle vrijheid en welvaart samen kunnen leven. Dit heeft Turkije bewezen !

Vandaag de dag geven mensen aan, dat de Palestijnen en de Joden nooit samen kunnen leven… Ze leven al duizenden jaren samen. Het is een grote leugen !

Ik zag vandaag toen ik aan het lopen was met vrienden, Rabbijn Vice uit New York met een Palestijnse sjaal om zijn nek. Op zijn hoofd had hij een enorme hoed, ik weet even niet hoe zoiets heet. Maar toen ik hem zag, voelde ik mij zo gelukkig en ik zei ‘kijk naar hem’ deze jood uit New York… hij is tegen de onderdrukking, de israëlische agressie tegenover de Palestijnen. Vervolgens hebben we elkaar omhelst en na het omhelzen liep ik weg, en hij kwam plotseling achter me aan, gewoon om te zeggen alstublieft: Vertel aan hen (de Palestijnen) dat er ook Joden bestaan die voor de Palestijnen opkomen en de israëlische onderdrukkingen en agressiviteit niet accepteren.

Link *1

People2Gether.eu

‘Delen mag, vermelding van onze website is gewenst.’

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *