Tijd voor een spirituele revolutie (video)

spirituele revolutieOp dit moment is er over de hele wereld sprake van opstand tegen een onrechtvaardig systeem dat niet alleen ons leven ondersteunt, maar het ook controleert.

Dat blijft alleen bestaan omdat wij het actief supporten.

Er zijn onlusten in de straten van Turkije en in Brazilië; mensen komen in opstand tegen de ongelijkheid en de armoe. We zien dit steeds vaker en vooral in Europa waar de bezuinigingen keihard toeslaan.

Op internet en de sociale media is er veel kritiek op politieke leiders en bankiers. Wiens schuld is het eigenlijk? Kán iemand ons werkelijk controleren? Als wij zorgen dat het systeem omvalt, waarmee zullen we het dan vervangen?

Op de sociale media zie je regelmatig nieuwe films over revolutie, over het systeem neerhalen waarbinnen wij leven. Er wordt gesproken over de straat opgaan, net zoals anderen over de hele wereld dat ook doen.

Er is veel meer nodig dan protesteren als we werkelijk iets willen veranderen. Als we niet onszelf werkelijk veranderen en een eerlijke manier van bestaan vinden voor alle leven, dan is er een groot gevaar dat we precies dezelfde situatie zullen creëren aan de buitenkant omdat we nog steeds van binnen vasthouden aan het oude.

Het systeem waarin we nu leven is er één van exploitatie door overheden, banken en grote bedrijven, allen stelen ze de grondstoffen van de aarde en verkopen die terug aan ons in ruil voor werk. Mensen worden gedwongen hun arbeid goedkoop te verkopen en doordat ze dat doen gaat de rijkdom van velen over in de handen van enkelen. Niet alleen is dit systeem totaal onrechtvaardig, het vernietigt ook nog deze planeet in een alarmerend snel tempo.

Het systeem blijft alleen draaien omdat wij het steunen. De straat op gaan en demonstreren heeft ongeveer hetzelfde effect als schreeuwen in de spiegel.

Wij zijn degenen die de producten kopen die worden geproduceerd door de bedrijven die ons controleren. Wij zijn degenen die de agro bedrijven steunen die de oceanen vernietigen door genetisch gemanipuleerde organismen en niet organische voedselproductie. Wij zijn degenen die de olie en farmaceutische bedrijven steunen te blijven kopen wat we absoluut niet nodig hebben.

Dus, een campagne tegen de overheid? Prima, maar wat ga jij doen aan de bedrijven die ons werkelijk controleren?

Wij kunnen een revolutie beginnen die door niemand is te stoppen en die de wereld een betere plek om te leven zal maken en we hoeven er niet eens de straat voor op.

We kunnen een voorbeeld nemen aan Gandhi en de manier waarop deze vocht voor de onafhankelijkheid van India door “non compliance”, het niet langer meewerken aan het systeem. Hij maakte persoonlijke keuzes door het dragen van kleren die door lokale dorpsgenoten waren gemaakt. Bedoeld als een signaal om de kleine dorpsindustrieën te helpen en daarmee een deel van het armoedeprobleem op te lossen.

Als wij zouden stoppen met het kopen van kleren die gemaakt zijn met behulp van kinderarbeid, uitbuiting en alleen rijkdom voor enkelen creëert die ons dan vervolgens weer controleren, dan zou dat een onmiddellijk effect hebben en het begin zijn van het ontrafelen van de draden die deze matrix bijelkaar houden.

Hetzelfde geldt voor voedsel. Als we ervoor kiezen om organisch en geen GMO voedsel te kopen dan stoppen we met het bijdragen aan de vernietiging van onze oceanen en onze ecosystemen.

Daar bovenop zouden we stoppen met het spekken van de megabedrijven die met de winst die ze maken politici kopen die ons vervolgens weer fabeltjes verkopen. Bovendien zouden we plots een stuk gezonder worden.

Als slechts een klein percentage van ons de moed had om bovenstaande te doen, dan zouden de financiële systemen heel snel, nog sneller, inelkaar storten en daarmee de megabedrijven die de planeet vernietigen en die de meeste mensen en de overheden nu onder controle hebben.

Op dit moment leven we niet in één wereld, maar in twee. Er is de oude, met de oude waarden, ongerechtigheid en ongelijkheid. Maar we hebben ook toegang tot een andere wereld door de keuzes die we maken.

Als we kiezen voor “non compliance” dan zul je merken dat je meer toegang krijgt tot hogere vibraties en daarmee meer inzicht, begrip en liefde ervaren. De nieuwe wereld wordt dan steeds meer werkelijkheid voor ons en het mooie is dat naarmate er meer mensen zijn die meedoen, dat de ineenstorting van de systemen om ons heen alleen maar zal bespoedigen.

Transformation of Humanity “Reclaiming our Spiritual Power”

 

Bronnen:
Youtube
Waking Times
Niburu.co