Psychiatrie: Industrie des Doods (video)

Hier zijn er tal van documentaires te One-Flew-Over-The-Cuckoos-Nest-09zien over het ontstaan van de psychiatrie, wat voor belangen de psychiatrie behartigd (geld), hoe farmaceutica (medicijnen) mensen gekker maken) hoe ze omgaan met patiënten, etc.

De psychiatrie is een onderdeel van de farmaceutische industrie en de farmaceutische industrie wordt weer beheerd door de elite. Alle systemen zorg, onderwijs, voedselindustrie, regeringen, banken, justitie, defensie etc. Zijn in beheer van de Illuminatie mensen. Op die manier houden zo volledige controle over de mensheid.

In de loop der tijd heeft de psychiatrie vijf DMS´s ontwikkeld. Waarvan de vijfde straks ook wordt gehanteerd. Het woord DSM staat voor: Diagnostic and Statistical manual of Mental disorders. Dit is een handboek van de psychiatrie om psychische stoornissen vast te leggen. In de loop der jaren zijn er al vijf ontwikkeld waarvan de vijfde over een niet al te lange tijd wordt gehanteerd. Elke DSM bevat een nieuw rijtje aantal stoornissen waarvan de meeste zijn verzonnen, puur om meer geld te verdienen. Elke stoornis die in het DSM wordt gezet geeft aanleiding om geld te verdienen aan de bijhorende medicijnen die iemand met die psychische “ziekte´´ kan worden gegeven.

De medicijnen die worden gegeven moeten langdurig worden geslikt wat dus meer geld oplevert. Ook de medicijnen zelf maken de mensen suf en apathisch. Mensen krijgen minder eetlust of juist meer eetlust en krijgen misschien daardoor nog een probleem (onder of overgewicht.) Psychiaters vinden het maar normaal dat op deze manier psychische “ ziekte´´ worden behandeld. In feite behandel je niks maar onderdruk je emoties en talenten van mensen met die “ziekte´´.

Adhd, pddnos, add, odd, mcdd en al die vage labels die in de loop der tijd zijn ontwikkeld zijn verzonnen psychische stoornissen. Mensen met adhd of autisme hebben juist heel veel talenten. Ze zijn wat ze ook wel eens noemen “nieuwetijdskinderen´´. Maar in feite zijn het oude zielen die hoog gevoelig zijn. ook wel HSP genoemd.( Hoog sensitief persoon) HSP houd in dat je meer voelt, waarneemt dan de gemiddelde mens. Ook hebben deze mensen vaak veel verborgen talenten. In sommige gevallen zijn deze mensen paranormaal. En juist omdat ze die gaven’s hebben worden ze voor gek verklaard en denken mensen dat het waanbeelden en psychoses zijn. In het ergste geval worden “paranormale´´ mensen ook gediagnosticeerd met psychose.

Misschien is dit juist ook wel een plan van de elite. Om juist mensen die hoog gevoelig zijn te gaan dwarsbomen door ze te verklaren voor gek en hun een pilletje in de strot te drukken omdat ze bang zijn voor hun. Ze willen namelijk geen verandering. Ze zijn bang dat deze hoog gevoelige mensen hun systeem in de war gaan schoppen wat ze ook zeker gaan doen met hun talenten, hun hoog gevoeligheid en hun gevoel van rechtvaardigheid etc.

Maar doordat ze zich niet thuis voelen in dit systeem gaan ze zich juist door hun hoog gevoeligheid extreem gedragen. Of ze worden heel erg druk wat men adhd noemt, of juist heel erg teruggetrokken (autisme.) Andere worden depressief, weer andere krijgen stemmingswisselingen ( borderline) etc. Maar al deze symptomen zijn geen ziekte maar meer onderdrukte gevoelens door hoe de samenleving druk op hen uit oefent! Onze samenleving is te hectisch, te chaotisch en onnatuurlijk, waar deze mensen met HSP juist behoefte aan hebben.

Hier meer over HSP: http://www.symbolic.be/?CategoryID=659&ArticleID=844

Documentaire: Psychiatrie De Industrie Des Doods

 

 

Alle onderstaande docu´s vertellen de schokkende feiten
over de psychiatrie en de psycho farmaceutica

Hoogleraar Paul Verhaeghe: “ADHD is boerenbedrog

 

ADHD Fraude, de Pieker Pil en onnodig separeren.

Zembla: ADHD-hype, kinderen ziek of ziek gemaakt ? Deel 1 t/m 3

 

Vara Zembla: De Piekerpil; over het bedrog dat leidt tot de depressie-epidemie. Deel 1 t/m 4

 

Teleac NED2: Jo zat 24 uur per dag vast gebonden. Deel 1 / 3

 

RTL4: Zweedse band: Mensonterend

 

 

 

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *