Nederlanders zijn een laf volk en de elite vindt dit best

Soms schaam ik me om Nederlander te zijn, of west-Europeaan, want wat zijn wij toch een laf volk geworden. Een volk die nergens voor staat, een volk wat vernederd wilt worden, een volk wat hun respect liever verliest dan er voor op te komen.

Nederlanders knokken niet meer

rutte

Een volk die bij de minste geringste tegengas al zwicht. Nederlanders willen nergens voor knokken, laten nog liever hun ouderen wegrotten dan ervoor op te komen. Hoe kan het in godsnaam dat jeugdbendes onze buurten terroriseren,  Nederlandse mannen beschermen hun dochters en vrouwen het liefst door te demonstreren in korte rokjes, hoe debiel kan je zijn ? Waarom laten we het toe dat asielzoekers onze dochters van 12 jaar oud aanranden, weet je waarom ? lafheid. Lafheid is ons al decennia ’s  aangeleerd door de gevestigde orde.

Kinderen worden als watjes opgevoed

Het is deze lafheid die ons ten val zal brengen. Op basisscholen worden onze kinderen al aangeleerd om niet voor zichzelf op te komen als zij gepest worden, nee, eerst naar de juf toe, die lost het wel op, hiermee kweek je al een wegloper, iemand die zwak blijft en niet voor zichzelf durft op te komen. Dit voorbeeld staat gelijk aan onze zwakke maatschappij. Ben je zwak dan word je gepest, wie krachtdadig is krijgt respect. Tegelijkertijd worden onze kinderen thuis opgevoed als verwende prinsjes en prinsesjes, een generatie die niet is opgewassen tegen de toekomstige problematiek die Europa gaat treffen in de toekomst. Deze generatie weet alleen nog maar achter de computer te kruipen soms wel uren lang.

In de grotere steden geven wij ons al over aan andere etnische gemeenschappen. Gemeenschappen die mentaal veel sterker zijn dan wij. Zij weten namelijk wat overleven is, wat knokken is, zij verachten onze laffe Nederlandse houding. Zij verachten de politie doordat zij bestuurd worden door een laffe elite, een elite die nog liever hun eigen dochter zal uithuwelijken dan ervoor op te komen. Nog nooit is er in de geschiedenis een volk geweest die zich zo lieten vernederen door een kleine groep elite dan de West-Europeanen. De koningin stond in de Tweede Wereldoorlog symbool voor hoe wij zijn, laf en mentaal nauwelijks weerbaar. Wij kiezen graag het hazenpad.

Nuit Debout

Kijk naar Frankrijk, daar bestaat de echte revolutie nog. Nuit debout en de stakingen van de vakbonden tonen aan dat ondanks de harde aanslagen en terreur het volk nog krachtig is, zij gaan niet aan de kant voor de elite en terreur een volk waar ik mijn hoge hoed voor af neemt.

We zijn te redden, maar we hebben een nationale ramp nodig. Zo komen we weer tot elkaar en leren we wat de waarde van het leven inhoudt, wat geld is, vaderlandsliefde, maar bovenal wat knokken is. We zijn een stel mietjes geworden met z’n allen. Wil jij verandering, laat je dan horen.

Waarom blijven wij watjes rustig thuis zitten?, zijn we zo tevreden of is het “ikke ikke en laat de rest maar stikken”. JA u heeft misschien een auto, een huis en eten maar bedenk dat de armoede in Nederland steeds harder groeit dan ooit, meer dan 600.000 medeburgers kunnen de rekeningen niet betalen “WANBETALERS” noemt men deze groep, maar hoe kan je een wanbetalers zijn als je kind honger heeft en dat je eerste prioriteit is.

Knokken

Natuurlijk zijn er Nederlanders die nog willen knokken voor de verworven vrijheden, maar dat is een pathetische minderheid van 24%. Nederlandse mannen dragen liever rokjes dan dat ze knokken voor hun kinderen. Het is waarlijk misselijkmakend. De oorzaak van dit Nederlandse labbekakken? Was er maar één oorzaak.

VVD

“Politici vertellen ons altijd dat goede zorg niets met geld te maken heeft,” Verpleeghuizen met dementerende en zieke ouderen zijn het afvoerputje van onze maatschappij, ‘ onze politici hebben een hekel aan ouderen.’ ouderen leveren niets meer op, en die 1400 miljard aan pensioen die jatten ze ook nog even weg want de gore elite in Brussel moeten banken redden en dat zijn juist degene die alles kapotgemaakt hebben.

Is er hoop?, ik weet het niet. Onze kinderen zullen een nog zwaardere tijd krijgen dan wij, Nederland zal straks als het zo door gaat een land worden vol met moskeeën en zullen meer en meer last krijgen van vreemdelingen die een meisje/vrouw niet respecteert.

NAVO die Rusland als maar aan het uitlokken is, gelukkig is Poetin degene die zich er nog weinig van aantrekt maar er komt een dag dat ook hij een verkeerde beslissing maakt en dan hebben we echt de poppetjes aan het dansen.

Vecht voor je toekomst

NEE, dit is geen leus van ons kabinet die hebben liever dat je rustig thuis blijft zitten en om acht uur naar het leugenachtige NOS staats journaal kijkt. Vecht voor je toekomst dat is wat men verleerd heeft, kijk naar onze ouders en voorouders zij maakte de weg vrij naar een prima leven maar onze politici slopen weer alles in opdracht van de elite.

Net genoeg

Merkt u niet dat de huidige politici u net genoeg leveren je smartphone. pc’tje thuis, u rijdt misschien auto of heeft u eigen woning net genoeg om niet te klagen. U gaat op vakantie heerlijk maar hou in u achterhoofd dat u daar wel krom voor ligt en tot je minimaal 67e door moet werken. Hoge huren, armoede, schulden en steeds meer kosten die niet meer te betalen zijn. Voor vluchtelingen moeten er in één keer 30.000 betaalbare huurwoningen komen maar onze kinderen mogen 8 jaar wachten, waarom moeten we langer door werken als er zoveel jongeren graag willen werken. Is het niet beter om tot je 60e te werken en de jeugd hun toekomst laten opbouwen via uw oude baan.

Slavenarbeid

Slavenarbeid is volledig terug, vandaag las ik nieuws uit Winterswijk waar jongeren voor 50 euro per maand mogen /moeten werken SCHANDE!.

Democratie

Onze zogenaamde democratie brengt grote onvrede onder de bevolking die zonder echte inspraak alles moeten slikken wat de politiek voor ons beslist. Er worden vaak concessies gedaan die verkiezingsbeloftes breken, de kiezer komt dan bedrogen uit.

Het volk heeft ook steeds meer het gevoel door de politiek belazerd te worden, een als maar lachende premier maakt het er niet beter op. Voor het volk valt er vaak niets te lachen en zijn zij het die de rekening gepresenteerd krijgen.

Een echte democratie is niet bang voor de mening en stem van het volk. Eerlijke politiek betekent het volk ook ruimte geven en niet referenda proberen te traineren met minder stemlokalen en mooie praatjes.”

MAAR DAN ZAL HET VOLK WEL MOETEN OPSTAAN TEGEN DEZE POLITICI, EN DIT VOLK IS BANG, SLAP EN BLIJFT LIEVER THUIS KLAGEN!.

 

Bron: stopdebankiers.com

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *