Kamervragen 2 – Lange Frans

Bewustmakende Muziek > Lange Frans

‘Kamervragen 2’

We kunnen geen tijd verspillen, er staat veel op de planning. Dus laten we meteen beginnen met Joris Demmink; De Secretaris Generaal van veiligheid en justitie, de hoogste ambtenaar, boven rechters en politie. En zijn positie van macht hoorde geen aanklacht, ik zeg het hard; jarenlang worden kleine jongens verkracht. Vraag het Adele van der Plas, waarom zit Baybasin vast. En houd de Turkse regering zo een lijk in de kast?

Het Rolodex onderzoek wekte al de schijn, dat hij jongetjes bestelde net als bij de pizza-lijn. Een groot pedo netwerk a la Dutroux, via Frits Salomonsen tot de Oranjes aan toe. Minister Opstelten ziet geen vuur en geen rook, want bij Minerva in Leiden was Demmink studiegenoot. Ik zocht het uit en spreek me uit, want achter de schermen is de grootste crimineel degene die ons moet beschermen.

KAMERVRAGEN
Ik had nog een paar kamervragen, gewoon wat hele kleine kamervragen. Ik ben het type dat voor feiten koos, Kamervragen, dus ik schreef een liedje met een tijdgenoot. Kamervragen, Ik had nog een paar kamervragen, gewoon wat hele kleine kamervragen. Ik ben het type dat voor feiten koos, dus ik schreef een liedje met een tijdgenoot.

Ik las “ufo’s bestaan gewoon” van Koen Vermeer, die jarenlang luchtvaart techniek bestudeerde. Hij werd er dokter ingenieur mee aan de TU-Delft. Het is via Bol.com bestellen en dan leest u zelf hoe N.A.S.A. astronauten, die waren op de maan. Nu openlijk bekennen dat ufo’s echt bestaan. Een deel is buitenaards en een deel is mensgemaakt. Maar een openbaar debat dat is de kern van de zaak.

Maar wij zijn hier op aard aan het vechten om religie, Zolang we de Kardashians kunnen zien op televisie. En ons superdruk maken om de “fame” en de “sport”. Maar wat gaan we doen als het systeem instort? Een “big reset” a la Willem Middelkoop. Een hele schone lei, ik ben strijdbaar, heb hoop. Wie doet dit zo dope, het spookt door mijn hoofd. Dit is geen carrière move, dit is een met de flow.

Ik ben helder, ik ben nuchter, ik ben scherp als een dolk.Als stem van de straat, een tolk van het volk. Een troubadour met een boodschap, een rappende klootzak. Ik wil weten wie mijn e-mails leest en wie me telefoon tapt. En waarom jullie banken redden met een goede bonus, En waarom krijgen mensen kanker en een woekerpolis. We willen toch als land, vrede in het Midden-Oosten, Waarom staat minister Hennis dan op een wapenbeurs te proosten?

Wat doe Diederik Samsom bij de Bilderberg groep? Gekozen door het volk, maar wij zijn niet in de loep. En wie vermoordde Els Borst? Een gekke hansworst, die geen sporen achterliet, en geen DNA morst? Was zijn eindje toch te kort en kenden ze een geheim? Wat ze niet meer kon bewaren zo vlak voor haar einde. Dit is geen paddotrip vage flow, geen rap voor de radio, Je DJ die is revolutionair maar deze draait ie nooit.

KAMERVRAGEN
Ik had nog een paar kamervragen, gewoon wat hele kleine kamervragen. Ik ben het type dat voor feiten koos, Kamervragen, dus ik schreef een liedje met een tijdgenoot. Kamervragen, Ik had nog een paar kamervragen, gewoon wat hele kleine kamervragen. Ik ben het type dat voor feiten koos, dus ik schreef een liedje met een tijdgenoot.

Minister Timmermans die kon zingen in zeven talen. Maar ligt de onderste steen inmiddels als boven op tafel? Waarom liegt de NOS glashard door haar tanden? In elke goocheltruc verliest het oog het van de handen. Aardbevingen door schaliegas, ruïneren Groningen. Maar Beatrix verbouwd voor negen ton aan haar woningen?

Mijn kinderen zijn thuis, bij de verplichte koningsspelen. Maar op Koningsdag zal ik trouw dit liedje spelen. Ik schaam me voor de zorg, hoe kan dit zo zijn? Mensen zakken in de stront, net als de moeder van van Rijn. Ik zeg je, nieuw bewijs vraagt om, nieuw beleid. Dus in de zeitgeist van de nieuwe tijd heb ik wat,

KAMERVRAGEN
Gewoon een paar kleine kamervragen. Een of twee, drie kamervragen Ik ben het type dat voor feiten koos, Kamervragen, dus ik schreef een liedje met een tijdgenoot.

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *