Hillary’s fraude nu aan het licht..!

Het wordt met het uur erger voor Hillary Clinton. Als je naar het Nederlandse NOS-journaal kijkt, of de collega’s van RTL, zul je hier niet veel van horen of te zien krijgen, zijn we bang.

Maar de fraude, waarvan de Democratische Partij, al enkele maanden wordt beschuldigd, krijgt nu grond onder de voeten. Berny Sanders is door zijn eigen partij genaaid. De verkiezingen, waarbij Hillary Clinton bóven Saunders uitkwam, blijken -kort gezegd- op grote schaal te zijn gefraudeerd.

clinton

Wij zien al enkele weken veel berichten over de fratzen die de DNC, de ‘Democratic National Committee’ uitgehaald heeft met de stemmen die naar Bernie Sanders uitgingen. Handtellingen in kleine gemeenten, dubbeltellingen, etc. etc. Allemaal in het voordeel van mevrouw Hillary Rodham-Clinton, die kennelijk DE onuitgesproken favoriet is van de leiding van de DNC.

Er zijn op dit moment veel geruchten op het internet, dat de pogingen van president Obama, om een FBI-onderzoek naar de fraude met Clinton-stemmen te blokkeren, zullen falen. De krachten in de bevolking, die tégen deze enorme massa-fraude zijn, zijn niet meer te stoppen.

Verkiezingsfraude en financiële fraude..? Waar te beginnen..?
Niemand minder dan haar democratische partijgenoot (of moeten we zeggen ‘voorganger marionet’) president Barack Obamaheeft geprobeerd Hillary’s kont te redden, maar dat mislukte. Niemand minder dan James Comey, de directeur van de FBI (HIER), besloot om de ‘orders’ van Obama náást zich neer te leggen en te doen, wat miljoenen Amerikanen van hem verwachtten. EEN ONDERZOEK NAAR DE MISLEIDENDE PRAKTIJKEN VAN HILLARY EN HAAR CLUB IN TE STELLEN. Volgens ingewijden zijn er vele onderzoeken die lopen, naar de mogelijke corruptie bij de stemmingen in de voorverkiezingen.

Maar ook en vooral is de financiële schatkist áchter Hillary, ‘the Clinton Foundation’, onderwerp van onderzoek. Verschillende afdelingen van de Amerikaanse overheid hebben van de FBI al opdracht gehad om deze ‘Clinton Foundation’ tegen het licht te houden. Een openbaar gemaakte brief, die getekend werd door maar liefst 64 Republikeinse volksvertegenwoordigers, verklaren dat: ‘recent ontdekte informatie over de Clinton Foundation, een beeld schept van gewetenloze en onwettige zaken.” Deze brief vraagt aan de IRS, de Amerikaanse belastingdienst, de FBI en de  Federal Trade Commission om de vele, vele beschuldigingen te onderzoeken.

Ondanks deze steun is dezelfde James Comey al geblokkerd geweest, door het Amerikaanse ministerie van Justitie, bij een poging om Clinton te gaan vervolgen.. Maar dit keer is het té laat voor Clinton; Comey heeft ‘juridische bijstand van buiten’ gezocht en gevonden en zal niet meer worden gehinderd. In hoeverre de verkiezingsfraude door Clinton en haar team, óók in deze stappen zullen worden opgenomen, is nog de vraag.

Kijk naar het volgende filmpje over deze fraude in de staat Californië, waar senator Bernie Sanders volledig bestolen werd van zijn kiezersstemmen..! Werkelijk ongelooflijk als je beseft wat hier gebeurt, in het land dat ‘het democratische voorbeeld wil zijn in de wereld’..

 

Verkiezingen in de VS zijn bij voorbaat überhaupt al gemanipuleerd..
Nu heeft een lid van het ‘Senate Homeland Security Committee ‘ waarschuwingen gestuurd naar het Department of Homeland Security (DHS), waarin hij melding maakt van ‘ernstige schendingen van het kiessysteem’. Zijn diplomatieke woorden zijn: “Verkiezingsbeveiliging is kritisch, en een aanval door buitenlandse acteurs op ons verkiezingssysteem, kan de integriteit van ons kiessysteem in gevaar brengen.”

Ruim 70% van alle staten in de VS, gebruiken het een of andere elektronische computer-kiessysteem. Wij schreven hier op de site al eerder, hoe elke president feitelijk wordt ‘gemaakt’ door dit systeem te beinvloeden, met software die al is openbaar gemaakt in enkele hearings.. Verschillende groepen computerhackers, die vaak de taak voelen om overheden te waarschuwen voor ‘bugs’ en lekken in software-programma’s en/of computersystemen, hebben het nieuwskanaal CBS-news al gemeld, dat de lekken in de verkiezingscomputers er al decennia zijn..

Niet alleen zijn de stemcomputers oud en bijna anthiek, maar nu over zo’n 3 maanden weer nieuwe verkiezingen in aantocht zijn, is verandering nauwelijks denkbaar, vooral door de versleten software. Software die vaak is uitgerust met zg. ‘Flip/flop-sotware’.. Hierdoor is het van afstand mogelijk de stand uit te lezen van een stemcomputer, TIJDENS VERKIEZINGEN en de resulaten om te draaien, met één simpele opdracht van buiten het stemlokaal. (Wanneer bijv. de score op dat moment 35% democraat/65%  republikein is, is het mogelijk dit simpel om te draaien..!!)

En het is Donald Trump die zijn mond open doet. Ook hij weet, dat de krachten-achter-de-schermen in de VS, laten we ze even ‘Roodschild’ noemen, hun eigen kandidaat, Hillary Clinton hebben gekozen als marionet-die-nu-president-moet-worden.. Of zoals Trump het netjes zei: “I’m afraid the election is going to be rigged, I have got to be honest,” (vert. “Ik ben bang dat de verkiezingen doorgestoken kaart zullen zijn; daarover moet ik eerlijk zijn”). 

De hackers die zich verenigd hebben in het ‘Symantec Security Response’, erklaren zelfs dat het mogelijk is de verkiezingen van het grootste land ter wereld, te manipuleren, met een stukje software, dat je simpel en goedkoop, online op het internet kunt vinden.. Brian Varner is één van deze mensen die het apparaatje demonstreren. Zijn commentaar: “Ik kan de verkiezingscomputer in, vervolgens de verkiezingsgeheugenkaart resetten, om vervolgens alle stemmen opnieuw in te voeren”. 

 

Bron: stopdebankiers.com

 

Update:

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *