Gadaffi’s goud gedekte munt is nog geen geschiedenis..!

william-engdahlVolgens geopolitiek-analist en auteur. F. William Engdahl blijkt uit het pas toegankelijk gemaakte email-verkeer tussen de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton en haar adviseur Sid Blumenthal, dat de presidentskandidaat, mevrouw Clinton, tot over haar oren betrokken is geweest bij de Westerse samenzwering, tegen de voormalige Libische leider Muammar Gaddafi en zijn Pan-Afrikaanse Gouden Dinar.

Door de onlangs vrijgegeven email van de illegale private-server van ex-minister en huidige Democratische presidentskandidate Hillary Clinton, wordt licht geworpen op de ware reden achter de in 2011 door Washington geregisseerde rebellie tegen Muammar Gaddafi. In een e-mail van 2 april 2011 aan Hillary Clinton wordt de reden waarom Gaddafi het veld moet ruimen onthuld, aldus F. William Engdahl. In deze mail gebruikt Blumenthal het voorwendsel dat hij ‘citeert’ van een onbekende hoge bobo, waarbij de strekking is:

‘Volgens zeer gevoelige informatie heeft Gaddafis regering 143 ton aan goud en een vergelijkbaar bedrag in zilver; deze voorraad is bedoeld als dekking voor een nieuw te creëren Pan-Afrikaanse munt.’

Gaddafi is niet de enige Arabische leider, die naar aanleiding van de ‘war against terror’ door Amerika gestart in het Midden-Oosten en Azië, olie-inkomsten in eigen gecontroleerde fondsen wil laten vloeien, in plaats van toe te vertrouwen aan bankiers in New York en Londen. Tegen 2008 veroorzaakt het vooruitzicht van soevereine Afrikaanse en Arabische controle door een groeiend aantal Afrikaanse en Arabische oliestaten van hun olie en gas inkomsten paniek in Wall Street en de City of London. Verkeer van triljoenen dollars dat mogelijk niet meer onder hun controle zal vallen!

petro dollars

Waarom wilde Gadaffi deze ‘Gouden Dinar’..?
In 2009 is Gaddafi president van de Afrikaanse Unie, vergelijkbaar met de EU. Hij biedt de Afrikaanse en Arabische landen een ingrijpend voorstel, een alternatief voor de US-dollar, de zogenaamde Gouden Dinar, met het doel onafhankelijk te zijn van de Amerikaanse Petrodollar. Het idee valt in goede aarde bij Ben Ali van Tunesië en president Mubarak in Egypte. Gaddafi roept kort daarna de landen in Afrika op om een alliantie te vormen en de Gouden Dinar de primaire munteenheid te maken als betaalmiddel voor olie en andere hulpbronnen.

Gaddafi-email2

In 2011 zijn op het moment van de NAVO-bombardementen op Libië andere Afrikaanse olielanden, met name Angola en Nigeria, samen met het Arabische OPEC, staatsinvesteringsfondsen aan het oprichten voor hun eigen olierijkdom. De soevereine nationale fondsen moeten Afrika onafhankelijk maken van het koloniale monetair beleid. Maarrr… Deze droom van de Afrikaanse landen is een nachtmerrie voor de Westerse financiële elite.

William Engdahl: ‘Een Russisch-Chinees alternatief voor de US$, in de vorm van goudgedekte Russische Roebels en Chinese Renminbi of Yuan, kunnen een sneeuwbaleffect hebben op de massale uitverkoop van US-dollars. Daarmee zou voor de VS de mogelijkheid vervallen, om oorlog te voeren op basis van het geld van andere landen’.

 

In dit licht is het niet verwonderlijk dat Wall Street en de City of London de door de NAVO geleide campagne gericht tegen de “opstandige” Libische leider van harte steunen (NATO-led campaign). Engdahl vestigt de aandacht op het zeer verdachte feit dat door de VS gesteunde Libische islamieten een ‘centrale bank in ballingschap’ oprichten (evenals een eigen oliemaatschappij) te midden van de felle strijd tegen de regering van Gaddafi.

Engdahl citeert Robert Wenzel, die in het Economic Policy Journal schrijft, dat hij nog nooit eerder heeft gehoord van een centrale bank die tijdens een volksopstand wordt opgericht in slechts een paar weken tijd. Wenzel is van mening dat dit suggereert dat er meer aan de hand is dan een paar wild loslopende opstandelingen en dat het wijst op diepgaande invloed van derden (Link).

De bovengenoemde invloeden kunnen natuurlijk zeer goed de bankenreuzen van Wall Street en City of London zijn, die het idee van een Pan-Afrikaanse munt willen elimineren. En wie is degene die áchter deze megalomane wereld zit, die werkelijk de touwtjes in handen heeft..?Juist, het Rothschild-imperium is de enige macht, die in staat is, deze daden te intiëren en te laten plaatsvinden..!

dollar only isis

De redenatie is té simpel voor woorden en zoals altijd met deze geopolitieke ‘moves’: ‘IN YOUR FACE’!.. Wanneer Gaddafi sterft, verdwijnt ook het idee van een Afrikaans en Arabisch goudsysteem; een systeem dat onafhankelijk kan opereren van de dollar, die nog slechts gedekt wordt door.. OLIE.. Maar het verhaal kent nog geen einde.

Er zijn veel verhalen in het bankwereldje en de financiële centra in de wereld, dat vanuit het Oosten een nieuwe, door goud gedekte munteenheid in opkomst zou zijn. Een betaalmiddel, dat wereldwijd erkenning kan en zál krijgen, en een valuta die de hegemonie van het Westen en met name de financiële Rothschild-fundamenten structureel zal ondermijnen.

Lees het verhaal 'andersom', dan zie je wat er werkelijk staat.. "Als mijn zonen oorlog willen, komt die er!"..

Lees het verhaal ‘andersom’, dan zie je wat er werkelijk staat.. “Als mijn zonen oorlog willen, komt die er!”..

Deze groep staat natuurlijk onder leiding van China en Rusland. En het is dit verborgen en uitgesproken ‘spel’, dat de werkelijk reden is van de gecamoufleerde NAVO-EU-VS-overname van Oekraïne. Dit vormt een compleet nieuwe uitdaging voor de monetaire hegemonie van Amerika, aldus Engdahl.

De Rothschild’s hebben nog maar 3 centrale banken ‘te gaan’…!
Langzaam, maar heel zeker, is het Rothschild-imperium op weg naar een monopolie. Een monopolie op het geld van de burgers van deze wereld.. Bijna alle centrale banken van de landen in de wereld, staan onder directe of indirecte controle van deze manipulatoren. Het gevolg is niet alleen, dat zij het overal voor het zeggen krijgen, op financieel-economisch gebied, maar dat zij in staat zullen zijn om het bloed van de wereld te controleren: ons geld.

De stand van zaken met betrekking tot Rothschild’s ingekapselde Centrale Banken in de wereld:

In 2000 waren de volgende 7 landen nog niet van deze familie:  Afghanistan, Irak, Soedan, Libië, Cuba, Noord Korea en Iran. In 2003 waren er daarvan nog 5 landen over: Soedan, Libië, Cuba, Noord Korea, Iran

En inderdaad, afgevallen zijn Irak en Afghanistan. Dus krijgen de aanslagen van 11 september 2001, nu -vanuit financieel-economisch perspectief- ook een Rothschild-Zionistische dimensie..! (kijk naar video David Icke, als je denkt dat dit wel érg ver gaat..! Link)
En tot slot: in 2011 waren de volgende 3 landen nog maar buiten de invloedssfeer van het Rothschild-centrale-bank-imperium: Cuba, Iran en Noord-Korea.

 

Wat is een Centrale Bank eigenlijk?
Feitelijk zijn dit illegaal gecreëerde, private bankinstellingen, die eigendom zijn particulieren. Zij hebben dus het beheer over de geldcreatie, het geldbeheer en de geldstroom in een bepaald land, door het beheren van de lokale munteenheid. De Rothschild-familie is al ruim 230 jaar met het uitrollen van haar verstikkende octopus-armen bezig.Door het beïnvloeden van overheden, democratisch gekozen regeringen, presidenten en ministers. Allemaal bedoeld om het landelijke huishoudboekje en huishoudgeld TOTAAL te controleren.

En ja, dat ging gepaard met fysieke en mentale manipulatie, geweld, oorlog, moord en doodslag, corruptie en vele MILJOENEN MENSENLEVENS.. De voornaamste oorzaak is echter de indringende armoede die deze planeet LIJKT te moeten overkomen. En die alléén het resultaat is van de verwoestende Rothschild-Zionistisch-imperialisme.. De Rothschild-kliek zit áchter de Europese Centrale bank in Frankfurt, die niet voor niets op steenworpafstand staat van de oorspronkelijk broedplaats van het Rotschild-nest in de Judengasse (Link).

Rothschild 230 year walk

De Rothschild’s hebben een manier gevonden, om continue buiten beeld te blijven EN op een macro-economisch niveau de wereld te manipuleren, zonder zich te hoeven bekommeren over de micro-economische ‘kleinigheden’… Behalve als door hen gemanipuleerde en gecontroleerde bestuurders TE VER buiten het spoorboekje van de familie rijden. (Wil je nu eens goed lezen over deze Rotschilds, lees dan ons artikel Link)

Amerikaanse soldaten halen de 'hoofdprijs' binnen, na de invasie van Irak: het goud van de Irakese Centrale Bank.. Iets over gelezen in de MSM? Beseffen die niet dat het hier over meer dan 1 Triljoen US$ ging..?? (klik voor artikel)

Amerikaanse soldaten halen de ‘hoofdprijs’ binnen, na de invasie van Irak: het goud van de Irakese Centrale Bank.. Heb je dáár iets over gelezen in de door de Rothschild’s gecontroleerde MainStreamMedia.? Beseffen die niet dat het hier over meer dan 1 Triljoen US$ ging..?? (klik voor artikel)

Alle Arabische lentes zijn geïnitieerd van buitenaf (Link) After the instigated protests and riots in the Arab countries the Rothschild finally paved their way into establishing Central Banks, and getting rid of many leaders, which put them into more power.

Hillary Clinton als Rothschild-zetbaas..!
Het bovenstaande toont ook aan, dat mevrouw Clinton, de zoveelste puppet-on-a-string zal zijn, die, wanneer eenmaal verkozen tot US-president, naar de pijpen zal dansen van de financiële eisen van de Rothschild-Zionisten. Natuurlijk ter eer en glorie van het EGO van de persoon Hillary; ze zal natuurlijk dan worden gebruikt als ‘de eerste vrouwelijke president van de VS’..  Zodanig gemanipuleerd, dat ze zélf kennelijk niet meer ziet, in wat voor beerput ze terecht is gekomen.

Kijk in dat verband naar de uitgelatenheid en volstrekte onbevangenheid, waarmee Clinton hierboven in de video de MOORD op Gadaffi ‘viert’..  Zonder enige reden ingrijpen in de souvereiniteit van het land Libië.. Hoezo imperialisme is dood..? En wat het meest kwalijke is, in onze ogen, is de deelname van de EU en de NAVO aan deze acties.. En natuurlijk de schandalige manier waarop Clinton meent dit gedrag te mogen vertonen..

saoudo-qatari-islamic-anti-europe-petrodollar

De ware reden dat Mohammar Khadaffi het toneel moest ruimen: de Gouden Dinar. Een eigen munt, buiten de Amerikaanse dollar om, als rekenmunt voor de wereldwijde olieproductie. De NAVO werd van defensie-alliantie ineens een aanvalsorganisatie om deze 'dictator' af te slachten..!! (klik voor artikel over de onbekende kant van Khadaffi!)

De ware reden dat Mohammar Khadaffi het toneel moest ruimen: de Gouden Dinar. Een eigen munt, buiten de Amerikaanse dollar om, als rekenmunt voor de wereldwijde olieproductie. De NAVO werd van defensie-alliantie ineens een aanvalsorganisatie om deze ‘dictator’ af te slachten..!! (klik voor artikel over de onbekende kant van Khadaffi!)

Bron: wanttoknow.nl
Vertaling: L. Smit

You May Also Like