De schadelijke gevolgen van Chemtrails

Het onderwerp van geo-engineering en chemtrails werd behandeld bij de UN Global Warming Sessie. De getuigenis over chemtrail en geo-engineering programma’s werd geleverd door Rosalind Peterson. Rosalind Peterson, voorzitter van de Agriculture Defense Coalition richt zich tot de Verenigde Naties over geo-engineering, chemtrails en het weer modificatie.Dit is onmiskenbaar bewijs dat chemtrails worden gebruikt om ons luchtruim elke dag te bedekken, en deze chemtrails zijn geen waterdamp, ook wel bekend als contrails.

Ze zitten vol met farmaceutische producten waaronder, barium, nano-aluminium gecoat glasvezel (bekend als KAF), radioactief thorium, cadmium, chroom, nikkel, gedroogd bloed, schimmelsporen, en nog veel meer.

Peterson zegt dat de lucht die we elke dag zien, “geen normale bewolking is, deze is door de mens gemaakt.”

Ze beschrijft ook meer dan 50 verschillende chemtrail programma’s die actief zijn in de Verenigde Staten uitgevoerd door particuliere bedrijven en overheidsinstellingen.

Haar voornaamste klacht bij de VN is dat deze programma’s invloed hebben op de landbouw, zonder publiek toezicht, ze verklaarde dat “je gaat beginnen met het verminderen van de productie bij de oogst als gevolg van de vermindering van het proces van fotosynthese,” maar de implicaties van haar verklaringen reiken veel verder dan hoe de ene bedrijfstak wordt beïnvloed door chemtrails sproeien.

Degenen die chemtrail of weermodificatie programma’s hebben onderzocht middels wat beschikbaar is via de openbare records kan zien wat we te horen krijgen over waarvoor deze programma’s worden gebruikt, van het creëren van droogte, tot om de planeet te ‘beschermen’ tegen klimaatverandering, maar er zijn diepere leugens in verband met chemtrail sproeien beschikbaar voor diegenen die bereid zijn om dieper te graven.

Chemtrails zijn waarschijnlijk de veroorzaker van de ziekte van Parkinson, autisme, ziekte van Alzheimer, hoofdpijn, ademhalingsproblemen, reproductieve mislukking, leverfalen, en tal van andere ziekten. Aangezien wij een openlijk toegegeven agenda van de VN hebben om de groei van onze bevolking te beperken, wat doen ze dan naast verandering van het klimaat met chemtrails? Hetzelfde als gebruikelijk, toenemende morbiditeit voor wat de elite de ‘nutteloze eters’ van de planeet noemt. Kijk en leer. en geef dan door wat je weet. Het ontwaken mag dan wel niet worden uitgezonden op tv, maar het gebeurt voor je ogen.

 

UPDATE:
Piloten, dokters en wetenschappers vertellen de waarheid over geo-enigeering, chemtrails, klimaatverandering…

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *