Over Ons

People2Gether - Over Ons....

"We leven in roerige tijden. Ondanks dat het leven van alledag gewoon lijkt door te gaan, zijn er vele veranderingen in het leven van ieder afzonderlijk individu. Veranderingen die te maken hebben met alle facetten van het leven en met bewustwording. Deze veranderingen horen bij de zelfontwikkeling en bewustwording van elk afzonderlijk mens. Er is geen mens dat zich niet ontwikkelt in deze bewustwording. Maar er zijn genoeg individuen die zich er niet bewust van zijn hoe hun leven zich aan hen ontvouwt. Het leven is niet zomaar iets wat ons overkomt. Het leven is een serie aan ervaringen, aan spiegels, om ons te leren groeien als mens, als ziel."

 

working2gether pagina slider 3

Wij zijn een beweging van ‘wakkere’ mensen. (jong & oud) Wakkere mensen die het nodig vinden om verbinding met elkaar te zoeken. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat protesteren, demonstreren & zelfs stemmen het doel van “samenleving” niet langer meer heiligt. We hebben ontdekt dat we ons lang in het donker hebben bevonden. We hebben ontdekt dat er zoveel meer is wat bij het begrijpen van het ‘leven’ hoort. Hier zetten wij ons dan ook voor in. Aangezien wij niet protesteren & demonstreren zijn wij geneigd het juiste (voor)beeld te laten zien! Unity (vereniging) speelt hierbij een grote rol. Wij hebben enigszins kijk op de vooruitzichten & zijn van mening dat er een grotere bewustwording gecreëerd moet worden, willen we het leven hier op aarde behouden! Hiervoor zetten wij ons sinds 2010 dan ook maar wat graag in !

 

 

Ben je geïnteresseerd geraakt, en voel je van binnen ook dolgraag/genoodzaakt
iets te willen doen..? Join our Unity - 2Gether we Can !
…Neem contact met ons op via contact pagina.

 

Nieuwe website People2Gether.eu !

Ontstaan:
De website People2Gether is in 2011 opgericht/ontstaan om de diversiteit in de Alternatieve Media te 'verenigen'... Middels deze website proberen we de bewuste mens bij elkaar te brengen, en hierin een Unity te vormen. Op een aantal dagen in het jaar zullen wij bijeenkomsten, activiteiten en evenementen organiseren, waarin we proberen te laten zien hoe het wel kan in deze chaotische maatschappij/tijden. Denk aan vrije-energie, groenten & fruit uit eigen tuin, ruilbeurzen, wat zit er in uw eten, gezond voedsel, alternatieve geneeswijzen, d.m.v. kruiden en planten. een zorg-systeem dat Wél werkt, recyclen van materialen, duurzaam produceren, het menselijk/spiritueel lichaam, schumann resonantie, wat zijn chakra's, quantum healing, water energetiseren, verantwoord wonen, UMTS-straling/WIFI en de gevaren ervan, universum & lezingen van diverse bekende en onbekende sprekers.

Het Team

Het team bestaat momenteel uit:
Michele - Jelmer

Wij zijn op zoek naar schrijvers, columnisten en enthousiastelingen om People2Gether.eu te laten groeien, en de mensen te verenigen.

 

Stichting/Vereniging:
'Onze volgende stap'

Doelstelling People2Gether:

 • Juiste berichtgeving, in deze tijden van 'onjuiste berichtgeving en propaganda'
 • Boycot van het bestaande systeem ! Er simpelweg niet meer aan mee doen. De maatschappij dat ben jij!
 • Bewustzijn verhogen... 'wie wat & waar' - 'Weten wie we echt zijn!'
 • De 'Vrije-Energie' promoten.... laten zien dat het kan!
 • De 'helderdenkenden' te laten verenigen in Real-Life...
 • Voedsel productie zoals het nu gaat veranderen. Duurzaam en Kwalitatief produceren!
 • Een Basis-Inkomen voor iedereen! Zodat 'ontplooiing' van elk individu zich kan ontwikkelen.
 • Een ander geldsysteem, zonder winstmaximalisatie.
 • Een nieuw soeverein land, waarin het leven m.b.t. zelfvoorziening volop aanwezig is!
 • ...
 • ...

Linkpartners:

- VitaMoringa.nl
- FoodFromHolland.eu
- BakjeThee.nl
- LightYards.com
- Handola.nl
- MoringaZaden.nl

Uw link hier ook tussen?
Neem contact op via de contactpagina van People2Gether

 

Xavier Rudd - Spirit Bird

"Many tribes of a modern kind, doing brand new work, same spirit by side, joining hearts and hand, and ancestral twine…ancestral twine.
I know its been thousands of years… and i feel your hurt and i know its wrong and you feel you’ve been chained and broken and burned and those beautiful old people those wise old souls have been ground  down for far too long, by that spineless man, that greedy man, that hearless man, deceiving man, government hand, taking blood and land! …taking blood and land! And still they can..!
But your dreaming and your warrior spirit lives on and it is so so so strong! …in the Earth, in the Trees, in the Rocks, in the Water, in your Blood, and in the Air we breath… Soldier on soldier on my good country man, keep fighting for your children now ! …keep fighting for your land !"

 

© People2Gether.eu - Over ons

logo-People2Gether.eu-banner-large

'… Platform voor de Alternatieve Media. Actueel Nieuws, Bewustwording, Alternatieve Geneeswijzen, Inspiratie etc.'